Compressport

Compressport handlar om passion …

Passion för träning, passion för extrema tävlingar, passion för att tänja på gränserna, passion med djup respekt för både dig som vill nå långt i dina prestationer och för dig som vill öka ditt välbefinnande och tränar för att må bra, passion för sökandet av den perfekta produkten … för dig som alltid söker efter förbättring, mer precision och mer exklusivitet.

logo-compressport-final-2008-bk

Compressport  är ett kvalitetsmärke från Schweiz som sedan starten 2008 är en av Europas ledande tillverkare av kompressionskläder för idrottare. Företaget har specialiserat sig på kompression- och återhämtningskläder farmförallt för trailrunning, triathlon, cykling och löpning. Alla produkter är 100% tillverkade i Europa (FoU, fibrer, stickning, montering, provning etc) och riktar sig både till elitidrottare och motionärer. Genom hårda tester utvecklas och analyseras alla produkter för att ständigt förbättra prestandan.

Vid intensiv ansträngning reducerar Compressports produkter ansamlingen av toxiner samtidigt som syresättningen till musklerna ökar. Produkterna dämpar också belastningen från stötar och minskar muskelvibrationer vilket betyder längre tid innan muskeltröttheten kommer och risken för skador minskar. Efter ansträngning fortsätter Compressports produkter att förbättra det venösa återflödet, vilket kortar återhämtningstiden, vilket i sin tur gör det möjligt att träna oftare.

Compressport – för förbättrad prestation,  snabbare återhämtning och minskad risk för skador!

Compressports hela katalog hittar du här.